Tractament ATM


QUAN PARLEM DE L' ATM ENS REFERIM A L' ARTICULACIÓ TEMPORO-MANDIBULAR.

No només s'ha de tenir en compte l'ATM a nivell local: la mossegada, la masticació i el menisc mandibular, sinó també a nivell Global, ja que tenen influència en cervicals, a la part anterior del coll i inclús en migranyes, cefalees i a la postura de cada persona. .

Molts dolors d'aquestes parts del cos tenen el seu origen a l'articulació temporo-mandibular. Per exemple, una mala mossegada durant molts anys pot provocar-nos a la llarga aquests dolors de cap o migranyes que no sabem perquè són produïts. Per això, per molts medicaments que prenem per treure'ns el mal de cap, només aconseguirem alleugerir-lo de manera momentània, però mentres l'origen del dolor no sigui tractat seguirem patint mals de cap o qualsevol tipus de dolor de manera eventual i cada vegada més freqüentment.

 
SÍMPTOMES D'UN TRASTORN A L'ATM:

És difícil saber només pels símptomes si l'origen d'un dolor ve de l'articulació temporo-mandibular o de l'altre costat. Per això l'osteòpata ha d'interrogar el pacient i fer una valoració global descartant altres possibles causes. 

Però algunes patologies que provoquen el trastorn de l'ATM són els següents: Inclús pot afectar-nos a la postura

  Marejos

  Vertígens

  Cefalees

  Mals de cap

  Dolor a la part anterior del coll

  Migranyes

  Mal d'orella

  Bloqueig de la mandíbula

 Inclús pot afectar-nos a la postura